Blog

We horen hedendaags het woord 'Yoga' veel uit de mond komen, en iedereen krijgt er een eigen idee van. Heel eerlijk, toen ik het voor het eerst hoorde dacht ik ook dat het woord 'Yoga' stond voor de oefeningen (houdingen) die we doen.

Je hebt er waarschijnlijk al eens over gehoord, hoog gevoeligheid. Gelukkig is er hedendaags al heel veel informatie te vinden over dit onderwerp! Want er lopen heel veel HSP'ers rond op deze planeet en er worden er nog veel meer geboren! Dit komt omdat de mens/dier en Moeder Aarde nu veel healing ( genezing ) nodig hebben. Dus...

Yoga Nidra

27-02-2020

Yoga Nidra/ Eindontspanning : slaap van de Yogi

Velen onder ons lijden aan Depressie... het is een woord waar veel taboe rond hangt en die niet zo gemakkelijk begrepen wordt. " Het zit allemaal in je hoofd, wees niet zo zwak, je moet hard zijn..." dit zijn de adviezen die we kunnen krijgen van hen die niet begrijpen hoe het voelt om je dipjes te voelen.

De Koning der Asanas " Shishasana ". Velen zijn bang om deze Asana ( comfortabele stabiele houding ) uit te voeren, of aan te leren... Deze Asana is niet voor niets de Koning van de Yoga...Een lange lijst aan voordelen volgen hieronder...

De Psoas spier

21-12-2019

Tijdens de lessen horen jullie altijd maar spreken over " de psoas ". Wat is het belang van deze spier nu eigenlijk en waar kan je de spier vinden?