Samen sterk

                                  Me-Time 

Dit kan een Yoga les ( zie vormen hieronder beschreven ) zijn, een Drisana Energie Healing sessie of een Life- coaching gesprek om Jouw leven in Balans te brengen. 

                           ❈ Teambuilding ❈


Yoga kan je team opwaarderen. 

De collectieve energie van je team wordt sterker door samen aan een gezondere levensstijl te werken. Je ontwikkelt meer respect voor lichaam en geest van jezelf en de ander. Yoga versterkt het lichaamsbewustzijn, waardoor je bewuster wordt van het eigen kunnen en dat van de ander. Het samenwerken gaat vlotter, met respect voor elkanders belevingswereld. Het bewustzijn van het SYMPATISCHE & PARASYMPATISCHE wordt geactiveerd waardoor je het belang leert inzien van SPANNING & ONTSPANNING. Als deze twee in balans zijn ligt de FOCUS & PRODUCTIVITEIT veel hoger.


                                ❈ Energie healing Drisana ❈

Of je nu jouw leven nieuwe energie wil inblazen, een trauma verwerken, een andere richting nemen, je wilt een ander job die past bij jouw hartenwens, je wil liefdevolle relaties aantrekken in je leven....noem maar op wat jij anders wil zien in jouw leven! Dan kan een Drisana Energie Healing iets voor jou zijn. Deze Healing heft blokkades op waardoor de Energie weer vrij kan stromen, waardoor jij weer vreugde kan voelen en het leven terug in Balans is. Zo neem jij het stuur in handen van jouw leven! ( voor alle info klik op de knop hieronder)
Hatha yoga lessen ( open les 90 min. )

De lessen zijn voor iedereen, beginner of geavanceerd.

  • De lessen worden op maat van de cursisten gegeven met respect voor de individualiteit van ieder cursist.
  • Hatha Yoga is een vorm van yoga waarbij er focus en discipline gevraagd wordt van de student. Het is de basis van alle Yoga vormen. De ASANAS (stabiele comfortabele houdingen ) worden op maat van de student gegeven. We bouwen de lessen op zodat het lichaam de tijd krijgt om de nodige souplesse en kracht op te bouwen.

Zachte Hatha yoga lessen ( 90 min. )

Deze lessen hebben een zachte insteek, en zijn zeer toegankelijk. De lessen gaan door op een mat en zijn gericht op mensen die alle voordelen van Hatha Yoga willen maar zich niet comfortabel voelen in een gewone Hatha Yoga les, waaronder mensen met Hernia en andere rug en nek klachten, Fybromyalgie, heupproblemen, zwangere dames, ouderen ...

 Yin yoga lessen ( 90 min. )

Yin Yoga is een manier van Hatha Yoga doen. Hatha Yoga is 'Yang' actief en werk op het Sympatisch zenuwstelsel. Yin Yoga Is 'Yin' rustig en werkt op het Parasympatisch zenuwstelsel. In de Yin lessen werken we op het bindweefsel, de pezen, ligamenten en de Meridianen door de Asana lang aan te houden 3min. tot 5min.(geen hoofdstand natuurlijk). Deze lessen zijn ideaal voor mensen die niet te actief kunnen zijn met hun lichaam of die rust nodig hebben na een drukke werkdag. Yin Yoga is ook een ideale aanvulling voor mensen die veel Yang activiteiten doen zoals lopen, fietsen, klimmen, gewichtheffen ... met Yin Yoga kan je de verkorte spieren (vb.Quads, Hamstring) soepel maken waardoor er meer ruimte komt voor meer massa. Laat je niet misleiden, het is niet de bedoeling dat je volledig ontspant in de Yin lessen, het is de bedoeling dat je voor 80% inspant, dus actief maar niet overactief, er wordt gewerkt aan je Lichaam En Geest. Het is de bedoeling dat je in de orange zone verblijft. Groen is de zone waar je niets voelt, rood is de zone waar je over je grens gaat en orange is de zone dat je voelt dat er gewerkt wordt maar dat het aangenaam blijft! Zo behoud je de Balans in je Lichaam en Geest! Yin- Yang...

Stoel Hatha yoga lessen ( 70 min. )

Als je niet op de grond kunt zitten op een mat maar toch de voordelen van Yoga wil, dan is Stoel Yoga iets voor jou. De stoel yoga lessen zijn er ook voor mensen die revalideren, ouderen en mensen die minder mobiel zijn. De lessen gaan door op een stoel. Hier gaan we uit van het basisprincipe: ' al wat beweegt, leeft '
Bekijk link onderaan deze pagina " Stoel Yoga met Tendens WTV "

Kinderyoga Hatha lessen ( 60 min. )

Deze lessen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met 15 jaar. 

Kinderen met aandachtsstoornissen zijn zeker welkom! Denk maar aan HSP (hoog gevoeligheid ), ASS ( autisme spectrum stoornis )... zelf een HSP'er zijn en mijn ervaring als Orthopedagoge geven mij de nodige kennis.

De lessen zijn in dezelfde vorm als de Hatha Yoga lessen, maar dan iets speelser en op maat van elk kind!  

Als kind kunnen ze veel leren uit deze lessen, waaronder respect voor eigen lichaam, terug contact maken met de stilte in zichzelf ( onze kinderen leven in een zeer drukke tijd! Denk maar aan alle info rondom hen, smartphone, tablet... ) eigen lichaamsbewustzijn, betere concentratie, respect voor elkaar, en zoveel meer...

Bekijk link onderaan deze pagina " Grotemensenyoga op een speelse manier met Tendens WTV"
Principe van individualiteit

Iedereen is uniek, zo ook onze lichamen. Daarom is het voor mij een must om mij af te stemmen op uw noden. Ik werk op maat van de student.

Principe van minimale actie