Samen sterk

    Privé Coaching Burn-out, Depressie, omgaan met angst/ pijn

In deze Privé Coaching gaan jij en ik op zoek naar de beste ondersteuning die jij nodig hebt om met het lijden om te gaan. Met de ondersteuning van Yoga, Meditatie, Pranayama (ademhalingsoefeningen), TRE (trauma en stressreducerende oefeningen), Mindfullnes kan je jouw levenskwaliteit verbeteren. Zo kan jij, in Balans, genieten van jouw Leven! 

Duur: 90min. Prijs: 70€

Duur: 60min. Prijs 55€

                           ❈ Teambuilding ❈


Yoga kan je team opwaarderen. 

De collectieve energie van je team wordt sterker door samen aan een gezondere levensstijl te werken. Je ontwikkelt meer respect voor lichaam en geest van jezelf en de ander. Yoga versterkt het lichaamsbewustzijn, waardoor je bewuster wordt van het eigen kunnen en dat van de ander. Het samenwerken gaat vlotter, met respect voor elkanders belevingswereld. Het bewustzijn van het SYMPATISCHE & PARASYMPATISCHE wordt geactiveerd waardoor je het belang leert inzien van SPANNING & ONTSPANNING. Als deze twee in balans zijn ligt de FOCUS & PRODUCTIVITEIT veel hoger.

Duur: 90min. Prijs: 200€ tot 10 personen, per extra persoon 18€


                                ❈ Energie healing Drisana ❈

Of je nu jouw leven nieuwe energie wil inblazen, een trauma verwerken, een andere richting nemen, je wilt een ander job die past bij jouw hartenwens, je wil liefdevolle relaties aantrekken in je leven....noem maar op wat jij anders wil zien in jouw leven! Dan kan een Drisana Energie Healing iets voor jou zijn. Deze Healing heft blokkades op waardoor de Energie weer vrij kan stromen, waardoor jij weer vreugde kan voelen en het leven terug in Balans is. Zo neem jij het stuur in handen van jouw leven! 

Soms kan het zijn dat je nog vragen hebt en verduidelijking wenst...dan kan een Coaching gesprek na de Drisana sessie van pas komen...

                                                      ( voor alle info klik op de knop hieronder)

                                                                        Drisana; Duur: 30min. Prijs: 35€

                                             Drisana + Coaching van 30min. : Duur 60min. Prijs: 55€


                      ❈ Oorkaars Therapie ❈

Oorkaarsen worden gebruikt voor het zuiveren en in balans brengen van de energetische velden van de mens. Er wordt gebruik gemaakt van in etherische oliën gedrenkte oorkaarsen, bijvoorbeeld eucalyptus.

Dit is bijzonder geschikt voor het reinigen van de sinussen, ademhalingsproblemen en verkoudheid

(voor alle info klik op de knop hieronder)

Prijs: 35€ +/- 35min.
Hatha yoga lessen ( open les 90 min. )

De lessen zijn voor iedereen, beginner of geavanceerd.

  • De lessen worden op maat van de cursisten gegeven met respect voor de individualiteit van ieder cursist.
  • Hatha Yoga is een vorm van yoga waarbij er focus en discipline gevraagd wordt van de student. Het is de basis van alle Yoga vormen. De ASANAS (stabiele comfortabele houdingen ) worden op maat van de student gegeven. We bouwen de lessen op zodat het lichaam de tijd krijgt om de nodige souplesse en kracht op te bouwen.
  • We werken aan het versterken van de spieren & de Geest, uithoudingsvermogen voor Lichaam & Geest, focus, balanceren van het lichaam & de Geest en gezondheid tussen Sympatisch en Parasympatisch zenuwstelsel.
  • Kortom: De Hatha Yoga lessen kunnen we zien als een sport voor Lichaam & Geest...

Zachte Hatha yoga lessen ( 90 min. )

Deze lessen hebben een zachte insteek, en zijn zeer toegankelijk. De lessen gaan door op een mat en zijn gericht op mensen die alle voordelen van Hatha Yoga willen maar zich niet comfortabel voelen in een gewone Hatha Yoga les, waaronder mensen met Hernia en andere rug en nek klachten, Fybromyalgie, heupproblemen, zwangere dames, ouderen ...

 Yin yoga + Restorative Yoga lessen ( 90 min. )

Yin Yoga is een manier van Hatha Yoga doen. Hatha Yoga is 'Yang' actief en werk op het Sympatisch zenuwstelsel. Yin Yoga Is 'Yin' rustig en werkt op het Parasympatisch zenuwstelsel. In de Yin lessen werken we op het bindweefsel, de pezen, ligamenten en de Meridianen door de Asana lang aan te houden 3min. tot 6min.(zachte Asanas). Deze lessen zijn ideaal voor mensen die niet te actief kunnen zijn met hun lichaam of die rust nodig hebben na een drukke werkdag. Yin Yoga is ook een ideale aanvulling voor mensen die veel Yang activiteiten doen zoals lopen, fietsen, klimmen, gewichtheffen ... met Yin Yoga kan je de verkorte spieren (vb.Quads, Hamstring) soepel maken waardoor er meer ruimte komt voor meer massa. Laat je niet misleiden, het is niet de bedoeling dat je volledig ontspant in de Yin lessen, het is de bedoeling dat je voor 80% inspant, dus actief maar niet overactief, er wordt gewerkt aan je Lichaam En Geest. Het is de bedoeling dat je in de orange zone verblijft. Groen is de zone waar je niets voelt, rood is de zone waar je over je grens gaat en orange is de zone dat je voelt dat er gewerkt wordt maar dat het aangenaam blijft! Zo behoud je de Balans in je Lichaam en Geest! Yin- Yang...

Restorative Yoga zorgt ervoor dat het Cortisol gehalte zakt in het lichaam! Cortisol wordt ook wel het stresshormoon genoemd. Het hormoon wordt aangemaakt in de bijnieren als reactie op een angst- of stressprikkel. Het is een manier van je lichaam om snel te handelen in stressvolle situaties: cortisol kan namelijk een boost aan je energieniveau geven zodat je kunt vechten of vluchten. Te veel cortisol kan leiden tot verhoogde bloeddruk, overgewicht, verhoogde bloedsuiker, dunnere huid, regelmatig blauwe plekken, verlies van spierkracht en spiervolume en osteoporose. Een bol gelaat en een vetbult tussen de schouderbladen en striae (striemen) behoren tot de klassieke uiterlijke kenmerken.

Stoel Hatha yoga lessen ( 70 min. )

Als je niet op de grond kunt zitten op een mat maar toch de voordelen van Yoga wil, dan is Stoel Yoga iets voor jou. De stoel yoga lessen zijn er ook voor mensen die revalideren, ouderen en mensen die minder mobiel zijn. De lessen gaan door op een stoel. Hier gaan we uit van het basisprincipe: ' al wat beweegt, leeft '
Bekijk link onderaan deze pagina " Stoel Yoga met Tendens WTV "
Principe van individualiteit

Iedereen is uniek, zo ook onze lichamen. Daarom is het voor mij een must om mij af te stemmen op uw noden. Ik werk op maat van de student.

Principe van minimale actie