Samen sterk

  Me-Time 

Ik kom ook aan huis voor mensen die liever privé les hebben, zich moeilijk kunnen verplaatsen, of weinig tijd kunnen vrijmaken. Dit kan een Yoga les ( zie vormen hieronder beschreven ) zijn of een Drisana Energie Healing sessie om Jouw leven in Balans te brengen. Dit kan natuurlijk ook in de Studio!

  ❈ Teambuilding ❈


Yoga kan je team opwaarderen. 

De collectieve energie van je team wordt sterker door samen aan een gezondere levensstijl te werken. Je ontwikkelt meer respect voor lichaam en geest van jezelf en de ander. Yoga versterkt het lichaamsbewustzijn, waardoor je bewuster wordt van het eigen kunnen en dat van de ander. Het samenwerken gaat vlotter, met respect voor elkanders belevingswereld. Het bewustzijn van het SYMPATISCHE & PARASYMPATISCHE wordt geactiveerd waardoor je het belang leert inzien van SPANNING & ONTSPANNING. Als deze twee in balans zijn ligt de FOCUS & PRODUCTIVITEIT veel hoger.❈ Hatha yoga lessen ( open les 90 min. )

   De lessen zijn voor iedereen, beginner of geavanceerd.

  • De lessen worden op maat van de cursisten gegeven met respect voor de individualiteit van ieder cursist.
  • Hatha Yoga is een vorm van yoga waarbij er focus en discipline gevraagd wordt van de student. Het is de basis van alle Yoga vormen. De ASANAS (stabiele comfortabele houdingen ) worden op maat van de student gegeven. We bouwen de lessen op zodat het lichaam de tijd krijgt om de nodige souplesse en kracht op te bouwen.

 Zachte yoga lessen ( 90 min. )

        
Deze lessen hebben een zachte insteek, en zijn zeer toegankelijk. De lessen gaan door op een mat en zijn gericht op mensen die alle voordelen van Hatha Yoga willen maar zich niet comfortabel voelen in een gewone Hatha Yoga les, waaronder mensen met Hernia en andere rug en nek klachten, Fybromyalgie, heupproblemen, zwangere dames, ouderen ... 

Stoel yoga lessen ( 70 min. )

Als je niet op de grond kunt zitten op een mat maar toch de voordelen van Yoga wil, dan is Stoel Yoga iets voor jou. De stoel yoga lessen zijn er ook voor mensen die revalideren, ouderen en mensen die minder mobiel zijn. De lessen gaan door op een stoel. Hier gaan we uit van het basisprincipe: ' al wat beweegt, leeft ' 

Kinderyoga lessen ( 60 min. )


Deze lessen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar tot en met 15 jaar. 

Kinderen met aandachtsstoornissen zijn zeker welkom! Denk maar aan HSP (hoog gevoeligheid ), ASS ( autisme spectrum stoornis )... mijn ervaring als Orthopedagoge geeft mij de nodige kennis.

De lessen zijn in dezelfde vorm als de Hatha Yoga lessen, maar dan iets speelser en op maat van elk kind!  

Als kind kunnen ze veel leren uit deze lessen, waaronder respect voor eigen lichaam, terug contact maken met de stilte in zichzelf ( onze kinderen leven in een zeer drukke tijd! Denk maar aan alle info rondom hen, smartphone, tablet... ) eigen lichaamsbewustzijn, betere concentratie, respect voor elkaar, en zoveel meer...Yoga Nidra ( 60 min. )


De lessen gaan door op een mat, al liggend met kussens en dekens. Yoga Nidra kan je ook zien als een meditatie, maar dan liggend. Het is de ideale manier om uit je hoofd te komen en om je lichaam en je geest te ontspannen. Tijdens Yoga Nidra of Yoga Slaap leidt een stem je door de verschillende fases van ontspanning. Je komt terecht tussen slaap en waak. Hier sta je in puur contact met jezelf en wat je werkelijk wilt. Het is tijdens Yoga Nidra dat jouw lichaam zich sneller heelt en kan groeien (celvernieuwing). Klik op onderstaande knop en lees meer in de blog :


Principe van individualiteit

Iedereen is uniek, zo ook onze lichamen. Daarom is het voor mij een must om mij af te stemmen op uw noden. Ik werk op maat van de student.

Ligt Gistel te ver van jouw huis? Dan vind je andere yogadocenten in de buurt op onderstaande link...

Principe van minimale actie