Natuur/Leven is veranderen, enkel onze ideeën zijn statisch. Natuur/Leven & onze ideeën zijn tegenstrijdig, zo dit is lijden...

 Privé Coaching Burn-out, Depressie, omgaan met angst/ pijn 

In deze Privé Coaching gaan jij en ik op zoek naar de beste ondersteuning die jij nodig hebt om met het lijden om te gaan. Met de ondersteuning van Yoga, Meditatie, Pranayama (ademhalingsoefeningen), TRE (trauma en stressreducerende oefeningen), Mindfullnes en Drisana kan je jouw levenskwaliteit verbeteren. Zo kan jij, in Balans, genieten van jouw Leven! Een half uur Drisana healing en half uur coaching gaan ook heel goed samen en brengt veel positieve resultaten.

Bijdrage: 90min. Prijs: 75€

Bijdrage: 60min. Prijs 60€

Reservatie: jaimie_beyen@hotmail.com of SMS 0485/032 516

❈ Spiritueel groeien ❈

We zijn allen op zoek naar Geluk, Vrede, Gezondheid en Innerlijke Vrede...

Spiritualiteit is ons terug verbinden (Yoga) met onze Innerlijke Kracht waardoor wij bovengenoemde kunnen realiseren.

Tijdens de Yoga lessen hoor ik soms een student om meer Spirituele begeleiding vragen. Daar de tijd al beperkt is tijdens de les lukte het mij niet om deze studenten de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Vandaar nu deze 7 delige Workshop! Je kan ook een los deel volgen. Wat belangrijk is bij het maken van je keuze, is dat je niet vanuit je denken (ego) kiest, maar vanuit je voelen, je Hart (Ziel).

Bijdrage: 45€ inbegrepen: cursus, thee, Drisana en Tarot

Reservatie: jaimie_beyen@hotmail.com of SMS 0485/032 516

( voor alle info klik op de knop hieronder) 


❈ Numerologie ❈

Het uitrekenen van jouw Levenspad kan heel behulpzaam zijn. We leren zien wat onze talenten en werkpunten zijn, wat onze Karmalessen zijn en hoe we onze Hemel op Aarde kunnen manifesteren voor onszelf en onze dierbaren. Het schijnt Licht op stukken waarmee we het moeilijk hebben, moeilijke relaties, jobs, angsten...waarom we doen wat we doen. 


Het uitrekenen kost mij +- 2u en doe ik thuis, het bespreken gaat door in de Studio en duurt +-30min. Kan ook via email als je niet in de Studio geraakt.

Bijdrage: 65€ binder berekening inbegrepen

aanvragen Numerologie: jaimie_beyen@hotmail.com of SMS 0485/032 516

( voor alle info klik op de knop hieronder) 

❈ Marma massage ❈

Soms heeft ons lichaam meer nodig dan een Yogales, of het kan zijn dat jouw lichaam geen Yogales aankan.

Dan is er gelukkig de 'Energetische massage'. Deze massage kan jou ondersteunen op Mentaal en Lichamelijk niveau.

Tijdens deze behandeling hou je de kleren aan, wel gemakkelijke losse kledij. De behandeling gaat door op een massagetafel.

Ik maak gebruik van de vijfduizend jaren oude kennis van de 'Marma therapie' die gebruikt wordt in de 'Ayurveda'.

Bijdrage: 30min/35€ of 60min/65€

Reservatie: jaimie_beyen@hotmail.com of SMS 0485/032 516

( voor alle info klik op de knop hieronder)


❈ Energie healing Drisana ❈

Of je nu jouw leven nieuwe energie wil inblazen, een trauma verwerken, een andere richting nemen, je wilt een ander job die past bij jouw hartenwens, je wil liefdevolle relaties aantrekken in je leven....noem maar op wat jij anders wil zien in jouw leven! Dan kan een Drisana Energie Healing iets voor jou zijn. Deze Healing heft blokkades op waardoor de Energie weer vrij kan stromen, jij weer vreugde kan voelen en het leven terug in Balans is. Zo neem jij het stuur in handen van jouw leven!     

Soms kan het zijn dat je nog vragen hebt en verduidelijking wenst...dan kan een Coaching gesprek na de Drisana sessie van pas komen...                                                

Bijdrage: Drisana: 30min. /35€

Bijdrage: Drisana + Coaching: 60min. /Prijs: 65€

Reservatie: jaimie_beyen@hotmail.com of SMS 0485/032 516

( voor alle info klik op de knop hieronder) 

❈ Oorkaars Therapie ❈

Oorkaarsen worden gebruikt voor het zuiveren en in balans brengen van de energetische velden van de mens. Er wordt gebruik gemaakt van in etherische oliën gedrenkte oorkaarsen, bijvoorbeeld eucalyptus.

Dit is bijzonder geschikt voor het reinigen van de sinussen, ademhalingsproblemen en verkoudheid

Bijdrage: 30min/35€

Reservatie: jaimie_beyen@hotmail.com of SMS 0485/032 516

(voor alle info klik op de knop hieronder)


Hatha yoga lessen (les 90 min.)


De lessen zijn voor iedereen, beginner of geavanceerd. 

Alle lessen in de Studio zijn gebaseerd op de Hatha Yoga.

  • Hatha Yoga helpt ons de alledaagse sleur en stress los te laten en leert ons om afstand te nemen van negatieve energieën ( situaties, gewoontes, relaties, conditioneringen...)
  • Hatha Yoga is een vorm die gepast is voor mensen die sterker willen worden in lichaam en geest
  • De lessen worden op maat van de cursisten gegeven met respect voor de individualiteit van ieder cursist.
  • Hatha Yoga is een vorm van yoga waarbij er focus en discipline gevraagd wordt van de student. Het is de basis van alle Yoga vormen. De ASANAS (stabiele comfortabele houdingen ) worden op maat van de student gegeven. We bouwen de lessen op zodat het lichaam de tijd krijgt om de nodige souplesse en kracht op te bouwen.
  • We werken aan het versterken van de spieren & de Geest, uithoudingsvermogen voor Lichaam & Geest, focus, balanceren van het lichaam & de Geest en gezondheid tussen Sympatisch en Parasympatisch zenuwstelsel.
  • Kortom: De Hatha Yoga lessen kunnen we zien als een sport voor Lichaam & Geest...

Zachte Hatha yoga lessen (90 min.)

Deze lessen hebben een zachte insteek, en zijn zeer toegankelijk. De lessen gaan door op een mat en zijn gericht op mensen die alle voordelen van Hatha Yoga (zie uitleg hierboven) willen maar zich niet comfortabel voelen in een gewone Hatha Yoga les, waaronder mensen met Hernia en andere rug en nek klachten, Fybromyalgie, heup- knieproblemen, prothesen, zwangere dames, ouderen , burn-out, depressie...

 Yin yoga + Restorative Yoga lessen (90 min.)

Yin Yoga is een Meditatieve manier van Hatha Yoga doen (zie uitleg hierboven). Hatha Yoga is 'Yang' actief en werk voornamelijk op het Sympathisch zenuwstelsel. Yin- restoratieve Yoga Is 'Yin' en zeer rustig, werkt op het Parasympatisch zenuwstelsel, waardoor het ideaal is voor mensen die moeite hebben met normaal ademen zoals hyperventilatie of als je het contact met de buikademhaling verloren bent. De Yin lessen werken op de spieren, het bindweefsel, de pezen, ligamenten en de Meridianen. We blijven 3min. tot 7min.in de gemakkelijke houding. Deze lessen zijn ideaal voor mensen die niet te actief kunnen zijn met hun lichaam, herstellen of die rust nodig hebben na een drukke werkdag. Yin Yoga is ook een ideale aanvulling voor mensen die veel Yang activiteiten doen zoals lopen, fietsen, klimmen, gewichtheffen ... met Yin Yoga kan je de verkorte spieren (vb. Quads, Hamstring) soepel maken waardoor er meer ruimte komt voor meer massa. Het is de bedoeling dat je in de orange zone verblijft. Groen is de zone waar je niets voelt, rood is de zone waar je over je grens gaat en orange is de zone dat je voelt dat er gewerkt wordt maar dat het aangenaam blijft! Tijdens de restoratieve houdingen kan je wel volledig ontspannen en je overgeven aan de Asana. Zo behoud je de Balans in je Lichaam en Geest! Yin- Yang...

Restorative Yoga zorgt ervoor dat het Cortisol gehalte zakt in het lichaam! Cortisol wordt ook wel het stresshormoon genoemd. Het hormoon wordt aangemaakt in de bijnieren als reactie op een angst- of stressprikkel. Het is een manier van je lichaam om snel te handelen in stressvolle situaties: cortisol kan namelijk een boost aan je energieniveau geven zodat je kunt vechten of vluchten. Te veel cortisol kan leiden tot verhoogde bloeddruk, overgewicht, verhoogde bloedsuiker, dunnere huid, regelmatig blauwe plekken, verlies van spierkracht en spiervolume en osteoporose. Een bol gelaat en een vetbult tussen de schouderbladen en striae (striemen) behoren tot de klassieke uiterlijke kenmerken.

Stoel Hatha yoga lessen (70 min.)

Als je niet op de grond kunt zitten op een mat maar toch de voordelen van Hatha Yoga (zie uitleg hierboven) wil, dan is Stoel Yoga iets voor jou. De stoel yoga lessen zijn er ook voor mensen die revalideren, ouderen en mensen die minder mobiel zijn. De lessen gaan door op een stoel. Hier gaan we uit van het basisprincipe: ' al wat beweegt, leeft '
Bekijk link onderaan deze pagina " Stoel Yoga met Tendens WTV "
Principe van individualiteit

Iedereen is uniek, zo ook onze lichamen. Daarom is het voor mij een must om mij af te stemmen op uw noden. Ik werk op maat van de student.

Principe van minimale actie