Retraites

Stilte Yoga Meditatie weekend in "Yeunten Ling" Boeddhistisch Instituut te Huy:

18 - 20/10/2024


Ben je uitgeblust, heb je nood aan Me-time, ben je het contact met Jezelf en/of de natuur verloren? Heb je nood aan een ontspanning in de prachtige natuur? 

Wil je jouw Yoga en Meditatie naar een hoger niveau tillen, stilte in je hoofd en lichaam, de Boeddhistische cultuur ontdekken en de Helende Energie voelen stromen door je Lichaam en Geest?


Kom dan zeker mee naar deze Helende plaats in Huy! Er heerst een rustgevende Liefdevolle Energie door de Lama's (spirituele Meesters) en de vrijwilligers die er wonen en dagelijks hun Praktijk beoefenen! 

De retraite gaat door in Stilte...uit ervaring weet ik dat de Stilte ons veel dieper brengt in de Heling. We trekken de zintuigen naar binnen waardoor het Bewustzijn land in ons Lichaam. De Stilte gaat in de Zaterdagochtend en wordt verbroken na de Klankschaal Heling op Zondag.

         

- Aankomst op 18/10 liefst voor 19u (avondmaal)

Terug op 20/10 vertrek na vieruurtje 

                     

Schrijf jullie al in want ik heb maar plaats voor 20 Yoga deelnemers! Zeker de mensen die een Studio wensen moeten dit vroeg doorgeven! 

Als er partners meewillen die geen Yoga of Meditatie beoefenen kan dit wel! Dan gaat er 50€ af van de totale prijs!

Ik vraag 50€ inschrijvingsgeld (administratiekosten) die bij annulering niet terugbetaald worden...

Enkel bij het storten van die 50€ op mijn rekeningnummer BE71 9733 5237 5469 is jullie plek gereserveerd!


De prijzen zijn voor een All-in Formule! 

- 3x Yogales van 90min. Mix van Hatha, Zachte & Yin Yoga op Zaterdagochtend & Zaterdagnamiddag, Zondagochtend en een wandeling in bos op zaterdagmiddag

- Klankschaal Heling op Zondagmiddag. 

Ik neem jullie mee op een reis van geluid en vibraties, de klankschalen brengen rust tot diep in je kern en brengen diepe Heling in je 3 lichamen: fysiek, astraal en spiritueel lichaam.

- Meditatie, Poedjas, Lekker Vegetarische maaltijden en Thee, Koffie, water gans het weekend door! (dus ook het vieruurtje) Neem gerust je drinkfles/ thermos mee om op te vullen.

Kamer, gedeelde wc en badkamer op de gang: 

  • 1 persoon kamer: 400€ pp
  • 2 persoon kamer: 360€ pp

Studio, eigen wc en badkamer en terras met zicht op het bos:

  • 1 persoon studio: 455€ pp
  • 2 persoon studio: 405€ pp


  • Huur mat: 5€
  • Huur meditatiekussen: 5€

Programma :

  • Vrijdagavond : 19u avondmaal , 20u Instructies Meditatie 
  • Zaterdag : 7u Meditatie met Lama Tashi Nyima, 8u ontbijt, 10u tot 11u30 Yogales van mij, 12u lunch + Karma Yoga, 14u wandeling in bos, 15u versnapering, 16u tot 17u30 Yogales van mij, 18u Poedjas met Lama Tashi Niyma (zingende gebeden), 19u avondmaal, 20u Meditatie (voor hen die dat wensen) 
  • Zondag : 7u Meditatie met Lama Tashi Niyma, 8u ontbijt, 10u tot 11u30 Yogales van mij, 12u lunch + Karma Yoga, 13u30 Klankschaal Heling, 16u versnapering...

Weet ook dat de Meditaties en Poedjas niet verplicht zijn! Als je wil rusten dan kan dit ook! 

Na de maaltijden doen we aan Karma Yoga, dit betekent dat we de vrijwilligers een handje helpen door te tafels af te wassen, helpen bij de afwas...Op deze manier leer je de vrijwilligers van het centrum kennen! Karma Yoga is een heel belangrijk onderdeel van YOGA! Je doet enkel wat je kan en NIET meer! Op zondag doen we dit niet want dan moeten jullie de kamer terug netjes achterlaten, dus beetje opkuisen ;)

Terugbetaling bij Annuleren kan tot een week voor vertrek.

Ik heb een minimum aan 8 mensen nodig om de Retraite te laten doorgaan.

Zo...ik kijk er alvast weer naar uit!!!

Hieronder de link naar het Boeddhistisch Instituut Yeunten Ling te Huy om een indruk te krijgen van de prachtige sfeer: