Numerologie

Numerologie is een oude wijsheidslering die gebruikt werd door ingewijden, ten tijde van Babylonië, Perzië, Griekenland, Egypte en Rome. Het werd gebruikt om iedereen van dienst te zijn die advies nodig had. Vooral voor hen die bestuurs-, religieuze of militaire functies hadden.

Het is een lering waarmee je meer inzicht krijgt in jezelf, je relaties, anderen en de wereld. Je kan er verleden, heden en toekomst beter door begrijpen.

Ik gebruik de Pythagoriaanse en de Kabbalistische Numerologie.

Numerologie kan je zien als het uitrekenen van jouw levenspad.

Deze berekening van je volledige Naam, geboortedatum en huisnummer geven je een inzicht in wat je als Ziel hier op Aarde, in dit leven wil/kan bereiken.

We kunnen soms zo diep zitten dat we geen uitweg meer zien...dan kan deze berekening je terug op de rails helpen, het Licht schijnen op wie/wat jij bent.

Misschien zit je vast in je relatie of job...dan kan deze berekening een nieuwe aanwijzing geven om terug vrede te vinden in je Hart, dat van je partner en in je job. Het helpt ons beter te begrijpen wat onze werkpunten en talenten zijn in dit leven. Waarom we voor onze partner gekozen hebben. Waarom we doen wat we doen.

We krijgen een nieuwe, juistere visie van het leven en klaren zo de wolken op in ons hoofd. Onze oude conditioneringen en familiekarma verdwijnen. We leren zelf ons leven in handen nemen en manifesteren zo onze Hemel op Aarde...je leert Leven vanuit je Hart/ Ziel en stopt met overleven!

Het uitrekenen doe ik thuis en kost mij +- 2uur, daarna bespreek ik samen met jou het resultaat en duurt +-30min. de bespreking gaat door in de Studio. Of het kan ook via email als je niet tot in de Studio geraakt.

Bijdrage: 65€ , bundel berekening inbegrepen

Aanvragen van jouw Numerologie: jaimie_beyen@hotmail.com of via SMS 0485/032 516

Geef je volledige naam zoals op paspoort, ook de afkorting vb. Marie S., dan geef je ook de volledige naam van de afkorting door + meisjesnaam (jouw familienaam van bij de geboorte) + geboortedatum en eventueel ook je huidige huisnummer.

Ik hoop jullie op deze manier van dienst te zijn en zo samen een Hemel op Aarde te manifesteren voor alle wezens :)

Veel liefs, Namaste, Jaimie