EVOLUTIE

Workshops 

Kleuter Yoga  22/2 van 14u tot 15u

Ik ben Sarah Allemeersch, 25 jaar en reeds 4 jaar afgestudeerd als kleuterjuf. Sinds oktober 2018 ben ik student bij Jaimie Beyen ' Yogapower ' en heb daar de kracht van Yoga leren kennen. Deze kracht wil ik nu ook met veel plezier doorgeven aan kleuters. 

Kom jij mee leren en ontdekken in de kinderenworkshop op zaterdag 22 februari?

Dit van 14 uur tot 15 uur voor kinderen vanaf 3 tot 6 jaar

Prijs: 8 euro

'Aan de basis van elk verlangen ligt mijn verlangen om me goed te voelen'

Yoga helpt mij om mij goed te voelen, om tot rust te komen, om even alles los te laten en te genieten van dit moment in het hier en in het nu.

Goed voelen ... is dat niet wat we allemaal willen? Had ik yoga maar eerder ontdekt!
Daarom wil ik yoga helpen verspreiden, en hoe vroeger we het bij de kinderen brengen hoe beter!

Waarom kleuteryoga?

Belangrijk is dat naast de cognitieve ontwikkeling ook aandacht gaat naar emotionele en lichamelijke ontwikkeling. Wie goed in zijn vel zit en zelfbewust is, is veel beter in staat om nieuwe dingen op te nemen en te verwerken. Yoga brengt ontspanning, leert kleuters hun innerlijke wereld te ontdekken, schept zelfvertrouwen en creativiteit.
Daarnaast heeft yoga ook een invloed op de lichaamshouding, motorische vaardigheden en bevordert het de werking van de spieren, organen, klieren en bloedsomloop. Wat erg belangrijk is naast het vele stilzitten.

Bij deze workshop gaan we op reis in de dierennatuur aan de hand van een spelbord.
Ieder dier staat voor een houding / asana, de kleuters mogen een verhaal vol dieren uitbeelden en worden meegenomen op een avontuur van asana's tot spelletjes met veertjes, massage, ademen, blazen en ontspanning.

'Yoga is een cadeautje en als je dat cadeautje uitpakt, blijkt daar zoveel in te zitten: meer ontspanning, meer genieten, een soepeler lichaam, vriendelijkere gedachten, een flexibeler geest, meer levenslust. Yoga is een feestje!'

Ik kijk er alvast naar uit, tot dan!

Voor inschrijving & informatie, stuur een email naar : sarahallemeersch@outlook.com Chakra Workshop 23/2 van 14u tot 16u 


Wat zijn nu die Chakras?

Alle Asanas ( yogahoudingen ) werken in op onze zeven hoofd Chakras. Deze bevinden zich in ons lichaam ter hoogte van onze ruggengraat. Aan de hand van de Asanas kunnen we onze blokkades en ziektes helen, zowel psychisch als fysisch... Dit leer je in deze cursus...

Wij kunnen aan de hand van de Asanas ons lichaam zelf leren helen! Het is natuurlijk van belang dat je een basis kennis hebt van de Chakras en welke Asanas welke Chakras beïnvloeden... Deze basis geef ik je mee in deze Workshop! 

Inbegrepen in de prijs van 30€

- cursus en binder

- thee en of water

Voor reservatie email naar : jaimie_beyen@hotmail.com 

of schrijf je in in de Yoga Power Studio