Drisana Energie Healing

Drisana is Tibetaans van oorsprong - het woord 'Drisana' zelf is Sanskriet voor 'dochter van de zon'.

Alles bestaat uit energie. 

We kunnen het niet met het blote oog zien, maar alles bestaat uit energie! Hoe mooi is dat niet? Of het nu vloeibaar is of vast... alles is energie. Ons lichaam, gedachten en emoties bestaan dus ook uit energie en energie moet stromen! Daarom doen de meeste onder jullie Yoga om die energie weer te laten stromen. Dit kan je ook echt voelen! Check het maar eens op een druilige dag, voor je aan de Yoga begint voel je nog die zware energie ... en dan als bij wonder, na de Yoga voel je de Lichte, kriebelende energie door je stromen!!! Doe de test maar eens!

Doorheen ons leven, en vanuit vorige levens, ervaren wij  hindernissen/trauma's  die voor blokkades in het lichaam en de Chakra's (wielen van energie) kunnen zorgen. Deze blokkades maken ons Mentaal of/en Fysiek onwel. De Chakra's nemen de energie op vanuit de omgeving en helpen zo ons lichaam/organen te voorzien van levensenergie, Prana, Chi... Dus zonder energie kunnen wij niet leven. Wij halen ook energie uit de ademhaling (Pranayama). Wij hebben zeven hoofdchakra's lopen langs de ruggengraat, van je stuit, naar boven tot op de kruin. Het kan dus gebeuren dat één of meerdere Chakra's geblokkeerd (met blokkade bedoel ik dat de Chakra te snel of te traag functioneert) zijn door verschillende ervaringen, dan is Yoga alleen niet voldoende. Als je energie niet stroomt door je Lichaam en Geest dan merk je dit door ziekte, stagnatie, zwaarte, je geraakt niet voorruit, je ziet het niet meer zitten, Depressie overvalt je, je bent uitgeblust (burn-out), het lukt je niet om een trauma te verwerken. 

Wil je jouw leven nieuwe energie inblazen, een andere richting nemen, je wilt een ander job die past bij jouw hartenwens, je wil liefdevolle relaties aantrekken in je leven, je wil het Lichaam en de Geest Zuiveren, Innerlijke Vrede....noem maar op wat jij anders wil zien in jouw leven! Dan kan een Drisana Energie Healing iets voor jou zijn. Deze Healing heft blokkades op waardoor de Energie weer vrij kan stromen, waardoor jij weer vreugde kan voelen en het leven terug in Balans is. Zo neem jij het stuur in handen van jouw leven! Maar weet wel dat Drisana Energie geen vervanging is voor antidepressiva of therapie. Het kan zeker wel in combinatie gebruikt worden! Maar zomaar stoppen met een behandeling is niet verstandig, dit doe je altijd onder begeleiding!

Wees de auteur van jouw leven! Maak keuzes die passen bij jouw hart...

Hoe kan je nu die blokkades verwijderen?

Ten eerste begin je Bewust te leven! Voel in jouw lichaam wat er aan de hand is. Stop! Stop met heen en weer hollen! Sta stil en luister! Luister naar je innerlijke Stem, je lichaam, je hart. Wat wil je lichaam jou zeggen? Waarom doet je lichaam pijn? Waarom kan je niet goed ademen? Waarom hyperventileer je? ... Word je ervan Bewust dat het leven vol keuzes zit die jij mag/kan maken! Elke dag opnieuw! Schrijf zelf jouw levensverhaal, wees geen slachtoffer van omstandigheden, maar wees een Zachtmoedige Krijger! Wees de auteur van jouw leven! Maak keuzes die passen bij jouw hart. 

Soms hebben we hulp nodig op ons pad, eigenlijk meestal, en dit is heel natuurlijk! Wij zijn sociale wezens en leren van elkaar! Ieder heeft zijn talenten en het is aan ons om daar gebruik van te maken. Wij zijn allen Lichtwezens en Helers maar we zijn het een beetje vergeten ;) 

Ik gebruik Lichtenergie om mezelf en mijn omgeving te healen (genezen). Dit Licht kan ik dus ook inzetten om jullie te ondersteunen in het leven, zodat je Jezelf kan Helen! Hoe mooi is dat niet? Ik ben dit natuurlijk niet zomaar te weten gekomen, het was voor mij een lange zware weg, een weg vol lijden en leren loslaten, zuiveren en vergeven, ook mijzelf leren vergeven!  Maar op dit pad heb ik veel van het lijden en leven geleerd en zo ook de Drisana Energie leren kennen in 2017. Ik heb dus aan de lijve ondervonden welke Wonderen Drisana kan verrichten! 

Wat is Drisana Energie?

Drisana is een energiesysteem dat zo krachtig en gesofisticeerd is, dat het zelfs de meest professionele energiewerker verrast. Drisana is Tibetaans van oorsprong ( ik ben ook een praktiserend Boeddhist )  - het woord 'Drisana' zelf is Sanskriet voor 'dochter van de zon'. Mensen die Drisana gedurende een hele tijd blijven gebruiken, merken grote verschuivingen op alle levels van hun Zijn - fysiek, emotioneel, mentaal en zeker spiritueel.

Tijdens Energiewerk halen we energie uit de spirituele lagen, tot in de lagen van het persoonlijkheidsniveau en het lichaam, door onze aandacht te focussen op de energie. Het doel van spiritueel energiewerk is lagen in onszelf te transformeren, onze trilling te verhogen, en daardoor ook meer harmonie, vrede, vreugde en vervulling in ons leven te brengen. Concreet betekent dit dat je spirituele energieën gaat gebruiken om sneller en makkelijker emoties los te laten, om je aura te healen/reinigen en te voeden, om je hart verder te openen, om blijheid in jezelf toe te laten, om fysieke symptomen te verzachten of in balans te brengen, om je te helpen vergeven, om je chakra's snel op te schonen, om je chakra's uit te breiden, om je systeem te ontgiften, enzovoort. Het palet aan mogelijkheden in spiritueel energiewerk is zeer groot. 

Deze Drisana Energie past voor mij perfect bij het beoefenen van Yoga... we brengen aan de hand van de Asanas en Pranayama ons lichaam in Balans en deze Energie helpt daar waar er extra Healing/Licht nodig is! Voor mij is het zo nodig als voeding! Ik hoop jullie hiermee te kunnen ondersteunen en biedt dan ook graag deze healing aan in de Studio of bij u thuis. 

Een sessie van ongeveer 30min. kost 35€ , voor verdere info mag je mij gerust een seintje geven: 0485/032516

Namaste, veel liefs, Jaimie