Ik ben aangekomen, ik ben thuis, in het hier, in het NU, ik ben stevig, ik ben vrij, ik ben thuis bij mijn ware zelf

Getuigenissen

Hatha Yoga

Door yoga te doen, voel ik dat er zoveel kleine spiertjes geactiveerd worden die ik niet eens wist dat ze er waren. Het doet me echt goed en ik merk ook hoe meer je ermee bezig bent hoe sneller en hoe makkelijker de asanas of houdingen worden. Het is echt top wat het doet met je mind and body. Voor mezelf mag ik zeggen dat ik sterker, doelbewuster en gelukkiger door het leven wandel. Ik ben ook zeer blij met onze teacher jaimie, want ik voel me echt goed bij haar. Ze stelt iedereen op zijn gemak en heeft je een goed, vredig gevoel. Ze geeft ook oefeningen die aangepast zijn op hoe ver jij als persoon kan gaan. Zo hebben we verschillende asanas van licht naar zwaarder, waardoor je dus echt wel merkt dat je vooruit gaat in de asanas. Ik ben echt fan van jaimie haar yoga lessen van begin tot einde! Er zit echt alles in wat je nodig hebt, rust, werk, ademhaling, energie, asanas, kracht en vooral tijd voor jezelf. Hier kom ik echt tot rust en leer je jezelf ook echt kennen.

I really really love it 
Big blessings 🙏💕Jessica David  

Kinderyoga

" Wat yoga met me doet "

Ik word er rustig van en het is zeer ontspannend. Ik vind het leuk dat Jaimie dit wil doen voor ons. Het is ook leuk om nu en dan zelf een opwarming te mogen geven. De sfeer in de studio is altijd gezellig en rustgevend.

Fran

Hatha Yoga

Ik leerde yoga kennen in Augustus 2019. Samen met mijn beste vriendin startten we met een klein hartje de 1ste zachte yogales. In het begin dacht ik...we zijn er eens uit. Had ik kunnen vermoeden dat ik zo gebeten zou zijn week na week de lessen bij te wonen? Zeer zeker niet! Al vlug voelde ik dat ik echt op mijn plaats was. Mijn lichaam en geest hadden nood aan de ontspanning. Zo fier als een gieter verhuisde ik al snel naar de Hatha Yoga waar ik me thuis voel...De warme sfeer, de leuke medestudenten maar vooral onze docente die altijd voor ons klaarstaat en die er in slaagt altijd op liefdevolle manier ons iets bij te brengen...Ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat het op positieve wijze mijn leven veranderd heeft.
Lieve Jaimie, bedankt om jouw lichtje op ons pad te laten schijnen ♥️ 

 Liefs Sarah Barbier

Hatha en Zachte Yoga

Dag iedereen, 

Yoga brengt een fantastisch gevoel van rust en zelfvertrouwen over mij. Yoga houdt mij fit. Jaimie helpt mij met veel geduld en liefde voor yoga de juiste houding na te streven en te geloven in jezelf! Een aanrader voor een mooi leven in balans.🙏 

Myriam Gunst

Yoga Nidra

Yoga Nidra is voor mij een ideale manier om te herbronnen. Na een dag vol met prikkels is het heerlijk om, onder begeleiding van Jaimie 's rustige stem, te relaxen en alles los te laten. Na een sessie Yoga Nidra voel ik me ontspannen en verfrist. Het voelt voor mij als een "super powernap" :-)
Namasté

Ingrid Van Gestel

Hatha Yoga

De eerste keer dat ik naar een yogales ging dacht ik: "Waarom heb ik dit niet eerder gedaan! "Ondertussen doe ik het al 5 jaar en kijk ik iedere keer weer uit naar de volgende les. Het geeft mij een enorm ontspannend gevoel, zelfvertrouwen en brengt mij in contact met mijn lichaam. In de lessen van Jaimie heb ik mij pas echt volledig kunnen ontplooien. Het is een totaalpakket: in haar lessen doen we ademhalingsoefeningen, krijgen we informatie over de houdingen die we aannemen (waar ze goed voor zijn en hoe we ze dienen uit te voeren), mediteren we, ontspannen we,... en dit alles gegeven met veel kennis, kunde, geduld, discipline en heel veel liefde. Na de les kan je genieten van een kopje thee in een aangename sfeer. De yogastudio is prachtig ingericht (fonteinen, kaarsen, schilderijen op de muren,...) en geeft een zeer rustgevend en gezellig gevoel. Je hoeft niets mee te nemen, want alles is ter plaatse voorzien (matje, kussen, deken, blok, meditatiekussen en handdoekje), waardoor je letterlijk alles achter kan laten als je de studio binnen stapt. Jaimie's enthousiasme voor yoga en lesgeven werkt enorm aanstekelijk en maakt van haar een toplerares! Ik ben zo dankbaar dat ik bij haar les kan volgen. Dank u Jaimie.
Namaste, *Ophélie*

Stoel Yoga

Ik volg yoga en ben beter geworden.

Mijn ademhaling is verbetert en ik ben rustiger geworden.

Ik heb meer macht in mijn benen, en ik ben beweeglijker geworden. Het is zeker een aanrader.

grtjs Marie-Rose

Zachte Yoga

Merci lieve, sterke én eerlijke Jaimie voor de fijne lessen! De wekelijkse yogasessie is telkens opnieuw een mooie ervaring, voor lichaam én geest.
Je wordt je écht bewust van de zwaktes én de sterktes van je eigen lichaam. Angsten die me overspoelen, kan ik beter 'counteren' door me te concentreren op de aangeleerde ademhalingstechnieken. 'Pijntjes' leer ik te controleren door bewuster te zijn van de kracht van mijn eigen lichaam.
Er staat inderdaad geen leeftijd op yoga, enkel jammer dat ik het nu pas ontdek.
Bea. 

Stoel Yoga

Ja,  yoga zou ik iedereen aanraden om wat tot rust te komen, maar ook voor de soepelheid, ik heb een dubbele knieprotheses laten steken 1.5 jaar geleden en vond, gezien ik niet meer op de grond of op de knieën kan zitten, dat ik iets moest doen om m'n soepelheid op te beuren.

Op je zelf thuis doe je het toch niet want je bent niet gemotiveerd en ook weet je niet precies wat je moet doen. Ik las dat er stoelyoga bestond, ik dacht " dat is iets voor mij " en kwam op gesprek + volgde 1ste curcus en het beviel me wel, niet enkel de cursus, maar ook nog dat ik het voor mij belangrijk vond om contact met andere mensen en lotgenoten te hebben, want tenslotte hebben we wel allemaal iets !

De lesgeefster is super, met elk probleem mag je de vraag stellen en krijg je ook een antwoord.

Als ik nu bezie bij het been te heffen hoeveel verder ik die omhoog krijg ben ik wel heel blij dat ik die yoga volg, het lastigste in het begin was het tot rust komen, maar nu lukt mij dat al aardig.

Ik hoop dat ik hiermee enkele mensen kan motiveren, echt doen !

Yvette